Show menu
Banner

Om vår bilverkstad

Boka tid
I vår kundmottagning hittar du Johan, Karin och Anna som tillsammans med våra tekniker ansvarar för att din bil får rätt service, underhåll och reparation. Ring oss gärna på 016-55 00 926, eller använd vår online bokning för att få ett prisförslag och boka ett verkstadsbesök.  

Auktoriserad verkstad  

Vår verkstad är auktoriserad för Peugeot och DS Automobiles. Vi hjälper dig med service, underhåll och reparationer på din Peugeot och DS. Självklart monterar vi alltid äkta originaldelar när något måste bytas. Alla våra tekniker är experter på dessa varumärken, och utbildas kontinuerligt för att de alltid ska vara uppdaterade på allt när det gäller din bil. Kort sagt, du kan alltid känna dig trygg när du lämnar din bil i vår verkstad.  

Vår verkstad: 

  • arbetar med AC service och reparation, och har de tillstånd och licenser som krävs. 
  • är godkänd av flera försäkringsbolag för att arbeta med glas, både reparation och byte.                                                                                                              
  • är medlem i Motorbranschens Riksförbund (MRF) och följer alltid Verkstadens Reparationsvillkor som är godkända av Konsumentverket.
    Läs mer om MRF:s reparationsvillkor. 
     

Plåtverkstad

Vi samarbetar med den Peugeotauktoriserade plåtverkstaden Eskilstuna skadeverkstad för att kunna erbjuda dig som kund en fulländad och komplett service. Här hittar du kontaktuppgifter till Eskilstuna skadeverkstad.

Behöver du lånebil?  

I samband med att din bil är inlämnad för service och reparation hos oss kan du boka en ersättningsbil till förmånliga villkor och priser. Säg till om lånebil när du bokar tid i vår verkstad. 

Uppföljning efter verkstadsbesök 

Efter att du besökt vår verkstad följer vi upp ditt verkstadsbesök med en kort kundundersökning, svara gärna på den undersökningen. Vi läser alla svar!