Show menu
Baner

Jobba hos oss

Servicerådgivare med stort kundfokus

Peugeothuset fortsätter att växa! Vi utökar och vill hitta dig som vill jobba i ett värderingsstyrt företag.  

I din roll som Servicerådgivare är du nyckelpersonen i relationen mellan tekniker och kund där stor vikt läggs på servicekänsla och bemötande. Du ska ta hand om våra kunder på plats och via telefon/mail, sälja varor och tjänster och planera att detta genomförs i rätt tid och enligt givna överenskommelser. Datorvana är en kompetens vi värderar högt och förväntar att du har. Du är serviceinriktad, vill sälja, är ansvarstagande och har en hög social förmåga. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av fordonsteknik.

Vi jobbar efter våra värderingar som är Enkelt - Personligt.

För eventuella frågor kontakta servicemarknadschef Johan Lundgren på 016 - 55 00 917.

Formella krav:
- B-körkort krävs

Övrigt:
- Rekrytering sker löpande

Sök tjänsten här.Bilsäljare inriktad mot företag

Som Företagssäljare är du ansvarig för att företaget uppnår fastställda mål för vårt område som är Eskilstuna och Strängnäs med omnejd. Det innebär att du har ansvar för fastställda volymkrav/marknadsandelar och bruttovinster. För att uppnå dessa mål behöver du tillsammans med dina kollegor säkerställa en kundvänlig affärsmodell. Till din hjälp har du ett härligt team och en engagerad generalagent, Peugeot Sverige. Du rapporterar direkt till försäljningschef.

Vi förväntar oss att du jobbar proaktivt ute på fältet med uppsökande verksamhet hos såväl nya som befintliga kunder. Du ska även delta i kundaktiviteter, event och olika nätverk.

Vi ser gärna att du har ett stort bilintresse och är engagerad för att ständigt överträffa kundens förväntningar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning.

För ytterligare upplysning kontakta försäljningschef Anders Lind på 016-55 00 911 eller anders.lind@peugeothuset.se.

Formella krav:
- Körkort krävs
- Datorvana (Önskemål)

Övrigt:
- Heltid, tillsvidare. En plats.
- Rekrytering sker löpande.

Sök tjänsten här.