Show menu
Baner

Prisgaranti på originalservice

Boka service Vi garanterar dig bästa priset!

Nu inför vi prisgaranti på vår originalservice. Därmed behöver du inte betala mer för att besöka en riktigt bra auktoriserad verkstad. I och med vår stora kunskap om Peugeots bilar går arbetet fortare, och dessutom är originalstämpeln värdefull för din bils andrahandsvärde.

Vår prisgaranti innebär, precis som det låter, att vi garanterar dig det bästa priset när du behöver underhålla din Peugeot. Om du – mot förmodan – hittar likvärdig service till ett lägre pris innan arbetet är utfört hos oss matchar vi den offerten.

Våra servicetekniker är specialiserade på Peugeot och har tillgång till den senaste tekniken, samt använder uppdaterade programvaror för att kunna ta hand om din bil på bästa möjliga sätt. Vi använder såklart alltid Peugeot originaldelar för att du ska kunna känna dig trygg och säker på att din bil fungerar optimalt efter ett besök hos oss.

*Offerten får vara max 14 dagar gammal och skall vara specificerad avseende material och arbete. För att garantin ska gälla måste den vara från en icke märkesbunden kedjeverkstad eller från en märkesbunden verkstad inom samma postnummer som vår auktoriserade verkstad. Garantin gäller ej plåt-, däck- eller glasreparationer.

Vårt erbjudande!

- Matchar offerter med likvärdig service
- Vi använder alltid Peugeot originalderlar
- Originalstämpel säkrar bilens andrahandsvärde

Läs mera om Peugeot originalservice på Peugeot.se >>