Show menu

Nya Peugeot 3008 SUV

Pris från 269 900 kr

Privatleasing från 3 199 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nya Peugeot 3008 SUV är snart här – snyggare än någonsin! En helt ny design som skapar en unik och banbrytande stil. Så som nytt framparti, nya strålkastare och bakljus samt krominlägg på framskärmarna. Den moderna och förstklassiga förarmiljön Peugeot i-Cockpit®, såväl som den innovativa tekniken som används i bilen, har designats för att förstärka ditt välbefinnande och öka din säkerhet.

Nya Peugeot 3008 finns i flera olika utföranden. Välj mellan utrustningsnivåerna Active Pack, Allure Pack och GT. Välj mellan Peugeots effektiva bensin- och dieselmotorer eller som Plug-in Hybrid med kombinerad el- och bensinmotor (läs mer om nya Peugeot 3008 Plug-in Hybrid).

Välj till rätt utrustning

Anpassa din nya Peugeot 3008 efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Mirror Screen, Black Pack då du får svarta designelement på GT-versionen. Körhjälpmedel och Förarhjälpmedel så som Night Vision och Advanced Grip Control. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation.

Peugeothuset är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Peugeothuset är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!