Show menu

Nya Peugeot 5008 SUV

Pris från 289 900 kr

Privatleasing från 3 499 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nya Peugeot 5008 SUV är snart här – snyggare än någonsin! En ny nivå av stil och design, kombinerat med rymlighet och komfort. Med sportiga linjer och djärv design moderniserar nya Peugeot 5008 sitt uttryck. En ny ramfri kylargrill, en ny stötfångare i metall samt blanksvarta vindavvisare och krominlägg som förlänger strålkastarnas linje. Den moderna och förbättrade förarmiljön Peugeot i-Cockpit® och alla förstklassiga detaljer erbjuder ännu bättre upplevelser och en prestanda som överskrider dina förväntningar och ambitioner.

Nya Peugeot 5008 finns i flera olika utföranden. Den levereras med den senaste generationen Euro 6d-certifierade bensin- eller dieselmotorer. Samtliga försedda med “Stop & Start”-teknik. Välj mellan utrustningsnivåerna Active Pack, Allure Pack, GT och GT Ultimate Business. 

Välj till rätt utrustning

Anpassa din nya Peugeot 5008 efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Handsfree-funktion på bakluckan till det rymliga bagageutrymmet. Förarhjälpsystemen så som Automatiskt nödbromssystem, Advanced Grip Control och Night Vision. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation.

Peugeothuset är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Peugeothuset är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!