Show menu

Peugeot 508 SW

Pris från 294 900 kr

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot 508 SW är en exklusiv kombi med kraftfull design. Den ger samma komfort som en stor sedan, samma utrymme som en SW och samma sportiga stil som en coupé. Peugeot 508 SW passar utmärkt som företagsbil såväl som familjebil med sitt stora bagageutrymme. Den låga lasttröskeln och den breda bakluckan ger en imponerande lastvolym som är lätt att komma åt. De effektiva bensin- och dieselmotorerna ger dig körglädje och bästa förhållande mellan prestanda och förbrukning.

Peugeot 508 SW finns i flera olika utföranden. Välj den Peugeot 508 SW som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Välj mellan utrustningsnivåerna Active, Allure, GT-Line och GT samt Peugeots populära bensin- och dieselmotorer. Alla Peugeots nya dieselbilar kan köras på fossilfritt HVO-bränsle! Dessutom kommer Peugeot 508 SW som plug-in hybrid inom kort.

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Peugeot 508 SW efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Backkamera, Highway Assist (adaptiv farthållare m.m.), Motoriserad baklucka med handsfreeöppning, Nightvision (mörkerseende) och mycket mer. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 508 SWGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Peugeothuset är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Peugeothuset är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!