Show menu
Banner

Om oss

Peugeothuset är ett starkt etablerat och växande varumärke i Eskilstuna. Vårt distrikt sträcker sig från Eskilstuna till Strängnäs. Vi är en auktoriserad återförsäljare av Peugeot med närmare 20 medarbetare. Vi erbjuder dig som kund försäljning av nya Peugeot person- och transportbilar samt ett stort urval av begagnade bilar av olika märken. Vi är även ett Peugeot Professional Center med inriktning mot tjänstebilar och transportbilar. I vår verkstad som är auktoriserad för Peugeot och DS Automobiles erbjuder vi service, underhåll och reparationer av din bil samt reservdelar och tillbehör till din bil. 

Vi som jobbar på Peugeothuset känner stolthet, glädje och trygghet i det vi gör. Glädje känner vi genom att känna oss behövda. Trygghet får vi genom att ha insikt i företaget och hela dess verksamhet. 

Vi tror på ett personligt bemötande av kunden. Inget skall vara konstigt, jobbigt eller svårt med att möta oss. Lättillgänglighet skall vara ett ledord. Detta genom bra öppettider, god telefonpolicy, bra bemanning och en ren och fräsch miljö som är välskyltad och tilltalande. Det speglas i våra värdeord Enkelt - Personligt.