Show menu
Baner

Eurorepar Car Service

Boka tid Vår verkstad är en Eurorepar Car Service-verkstad vilket betyder att vi utför service, förbesiktning, underhåll och reparationer av de flesta personbilar och transportbilar. Oavsett märke och modell. Ring oss på 016-55 00 926, eller använd vår online bokning för att boka ett verkstadsbesök. 

Motoroljenivå, däckslitage, torkarblad och belysning kontrolleras alltid vid service. Vi byter alltid motoroljan och eventuella filter, och vi berättar för dig om det behövs några andra arbeten. Vår verkstad är utrustade med de senaste märkesoberoende diagnosverktygen. På så sätt kan vi ta reda på exakt vad som behövs och fastställa eventuella fel oavsett vilken bil du har. Om garantin gäller för bilen kontrollerar vi att den skyddas enligt tillverkarens anvisningar. 

Våra tjänster: 

✔ Service och förbesiktning. 
✔ Rutinunderhållning av däck, bilbatterier, koppling, avgassystem och bromsar.  
✔ Tilläggstjänster som kontroll och påfyllning av luftkonditioneringssystem.  
✔ Mekaniska reparationer och diagnostik. 

Vad är Eurorepar Car Service? 

Eurorepar Car Service är ett etablerat och snabbt växande märkesoberoende verkstadsnät för underhåll och reparationer av bilar, med över 3 200 anläggningar över hela Europa. Vår verkstad har tillgång till Eurorepar Car Service internationella expertis, logistik och omfattande utbud av reservdelar till alla större märken och modeller. Eurorepar-delar täcker de flesta fordon på marknaden. Läs mer om Eurorepar Car Service här.